REVISAL Pure Magnesium
MENU

Revisal magnesium gel 125 ml

Revisal magnesium gel 125 ml

€ 11,95 (€ 9,88 excl. btw)Revisal magnesium gel draagt bij aan het herstel van uw huid. De gel hydrateert waardoor de bovenste laag van je huid zachter en soepeler wordt. Veel mensen met huidproblemen hebben er profijt van. Binnen een aantal weken wordt het herstel van de huid bevorderd. Na ongeveer 3 a 4 weken heeft de huid een betere hydratatie en voelt soepel aan.

Dosering en gebruik:

Gebruik de gel naar behoefte bij huidproblemen. In plaats van magnesiumolie wordt de gel ook gebruikt voor onderhoud van de magnesiumspiegel. U kunt de gel eenvoudig aanbrengen masseer het ca 15 minuten in met uw handen tot het door uw huid is opgenomen het liefst nog een paar minuten laten zitten waarna u het met lauw water kunt afspoelen.

Bij gewricht en spierpijn kunt u de gel ook op de gevoelige plek aanbrengen (bv knie, nek, schouder) en de huid afdichten. Hierbij wordt de huid met een ondoordringbare folie afgedekt. De huid verweekt dan door vocht van binnenuit dat normaal gesproken verdampt. Ook geld hier dat het minimaal 15 minuten laat broeien vervolgens kunt u het wederom afspoelen met lauw water.

De gel is zeer geschikt te gebruiken bij massages (met name sportmassages)

Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan geen kwaad maar kan een bijtend gevoel geven.

Ingrediënten: 30% magnesiumchloride, aqua, hydroxypropyl starch phosphate (natuurlijk maiszetmeel).